About

Ez a blog képregényekről, képekről és terekről szól. Időnként kritika, időnként fotóblog, és többnyire személyes. A kevésbé gondolatolyamokból álló és kevésbé személyes, blogot is tartalmazó másik oldalam az eszterszep.com – nagyon fajin az is.

A szerző (én) kábé a képregényeknek él, csinált egy képregényes doktorit, amiből jövőre angol nyelvű könyv is lesz.

Továbbá (item, ahogy Villon mondaná) a szerző (én) a képregényes konferenciákat használja ürügyül arra, hogy utazhasson – így járt már Leedsben, Amsterdamban, Dundee-ban, az Oxfordon és a Princetonon is.

Továbbá (item) a szerző (én) szervezett pár nemzetközi képregényfesztivált, írt tanulmányokat képregényekről komoly helyekre, pár képregényes ismertetőt ide-oda, meginterjúvolt ezt-azt, és általában arra törekszik, hogy végre Magyarországon is kialakuljon egy képregénykultúrára nyitott olvasói réteg, akiknek érdemes lefordítani a pazarabbnál pazarabb külföldi köteteket, valamint akik a hazai termésre is ösztönzőleg hatnak (mind annak mennyiségére, mind annak minőségére).

Még a régi helyén, a blogspoton működött, a Perezvon’s Geometry, amikor a 2011-es Goldenblog versenyen a zsűri döntése alapján az év tíz legjobb kultblogja között végzett.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s